O nas - Avtoservis Kalan

IMG_5632.jpg

Avtoservis Kalan je družinsko podjetje z več kot 40 letno tradicijo. Torej z leti izkušenj in mladostnim elanom se bomo potrudili, da boste z našimi uslugami zadovoljni in postali naša zvesta stranka.

Kot pooblaščeni serviser za vozila Renault bomo s strokovno usposobljeno ekipo poskrbeli za hiter sprejem, visoko kakovost storitev in za oseben pristop za vse vaše želje in potrebe. Posebej je še treba poudariti našo fleksibilnost in prilagajanje strankam, kratke čakalne dobe in cenovno zelo ugodne storitve. Za popolno storitev pa lahko pri nas vaš avto še operemo, priskrbimo in zamenjamo pnevmatike, uredimo optično nastavitev podvozja, vam ponudimo široko ponudbo dodatne opreme ali še kakšno drugo od naših ugodnih in kakovostnih storitev. Vse to in še več ... seveda lahko, saj smo center kakovosti ...

Leta 2004 je minilo trideset let od začetka dela prvega privatnega servisa v Ljubljani za servisiranje vozil Renault, ki ga je kot obrtnik zagnal moj oče Jože Kalan, na lokaciji pred takrat in tudi še danes zelo znano gostilno Kovač v Tomačevem. Po dobrem začetku in mnogih uspešnih letih se je Jože Kalan odločil za nadaljevanje poti in selitev Renault servisa v domač kraj Medvode, kjer je leta 2001 postal koncesionar Renault.

Takratno družinsko podjetje Kalan Trade d.o.o. se je pričelo hitro razvijati in do leta 2000 že zaposlovalo 33 ljudi. Komercialni rezultati  in prodajne številke pa so rasle in znašli smo se med pet najmočnejših koncesionarjev v Sloveniji. Ob trdem delu ter z življenjskimi izkušnjami mojega očeta sem po desetih letih tudi sam začutil, da bi bilo smotrno nadaljevati uspešno družinsko tradicijo in tako je leta 2006 nastalo nadaljevanje naše poti v Ljubljani na Jezerski 10.

Avtoservis Kalan d.o.o. deluje naprej s pogodbo Renault in vam nudi prodajo rabljenih vozil, servisiranje po Renault standardih, kleparsko ličarske storitve, prodajo in servisiranje pnevmatik in še vrsto drugih servisno-vzdrževalnih storitev.  Prav tako pa se trudimo, da ohranjamo osebni kontakt in prav zato sem kot direktor podjetja Avtoservis Kalan d.o.o. tako dostopen prav vsaki stranki našega servisa. Želimo biti in ostati najboljši v prijaznosti in kakovosti, kar pa smo po zadnjih ocenjevanjih Renaulta že dosegli.

Naši kontakti

Delovni čas

pon-pet med 7:00 in 16:00

Peter Kalan

Sprejemnik/rezervni deli
Tel: 031 459 681
E-mail: renault.kalan@gmail.com

Tadej Kalan

Direktor
Tel: 041 306 200
E-mail: tadej.kalan@renault-kalan.si